About Us

U heeft een kleine onderneming en wilt uw diensten uitbreiden met hosting of alles overzichtelijk onder een adminpanel kunnen beheren.

ICT solutions heeft alles in huis om u daarin te ondersteunen en om van uw nieuwe idee een groot succes te maken. Wij geven u flinke korting op de hosting prijzen en garanderen een 99% Network Uptime!

Wij hebben diverse Linux servers, met kwaliteit configuraties die voor goedkope hosting niet onderdoen met o.a. standaard Directadmin Panel, PHP, Perl , mySQL met phpMyAdmin.

We hebben verschillende webhosting pakketten samengesteld waar u een keuze kunt maken voor de benodigde harddisk ruimte en bandbreedte om uw bedrijf en of websites te ondersteunen.

 

Reseller pakket Schijfruimte Data verkeer p/m Domeinen Prijs  
Starter 400 MB 1500 MB 1 € 5,95 - p/m Bestellen
Lite 700 MB 5 GB 5 €10,95 - p/m Bestellen
Large 2500 MB 10 GB 10 € 19,95 - p/m Bestellen

 

Schaal en flexibiliteit
Een van de belangrijkste mogelijkheden van deze pakketten is dat u altijd kunt upgraden of zelfs downgraden. Als uw reseller account te klein wordt, kunt u gemakkelijk upgraden met aanvullende opties, of zelfs naar een dedicated server.

Wij verzorgen bij het verhuizen naar dedicated altijd gratis uw verhuizing van data en instellingen van resellerpakket naar de nieuwe server.