About Us

Folders & Brochures

Folders & brochures kunnen voor uw bedrijf een zeer grote rol spelen bij bij de externe communicatie naar uw (potentiële) klanten. U kunt ze onder andere gebruiken om uw product of dienst aan te bevelen, of om extra aandacht aan een bepaalde service of product te geven , maar ook kan het een handige manier zijn om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. (wie zijn we, wat doen we en waar). Met een folder of brochure kunt u iedere vorm van informatie over uw product of dienst overbrengen naar de buitenwereld. U dient er dan wel voor te zorgen dat de gebruikte tekst eye-catching en opvallend is.
 

Wat is nu een goede brochure of Folder?

Een folder of brochure kan binnen een paar seconden belanden in de papierbak of andersom juist zo pakkend zijn dat de tekst en afbeeldingen de lezer direct aanspreekt. Ga jezelf maar na, negen van de tien huis aan huis folders beland ongezien in de daarvoor bestemde papierbak , Ze kijken de tekst even snel door en letten dan vooral op contextuele elementen zoals de titel en eventuele afbeeldingen dat is het.

Het is daarom zeer belangrijk om bij het schrijven van zo'n folder of brochure deze punten extra onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat de folder er aantrekkelijk en pakkend uitziet.
 

Wat kan ict solutions voor u doen?

U hoeft slecht de tekst aan te leveren, wij doen voor u de totale vormgeving van uw folder of brochure , zodat deze alleen maar bij de drukker hoeft afgegeven te worden.

Heeft u geen tekst, dan kunnen wij een van onze partners benaderen voor het wijzigen en beoordelen van bestaande teksten.

Binnenkort zullen wij hier enkele voorbeelden plaatsen met prijzen, zodat u  niet voor verassingen komt te staan.